Kick start your day smoothie

Gisteravond genoten van een wijntje? Of was je vanmorgen eerder wakker dan je wilde? Met deze kick start your day smoothie ben je direct wakker en voel je je weer direct fris en fruitig. Oké en koffie. Koffie helpt ook.  Een supersnelle frambozen smoothie waar je direct energie van krijgt.

Na aanschaf van een handige IKEA kruk staat peuter hier elke ochtend (en middag en avond) in de keuken om te ‘helpen’. Aangezien hij aardig vastberaden is heb ik maar besloten dat hij dan net zo goed zichzelf nuttig kan maken! En verrassend genoeg kan hij aardig uit de voeten in de keuken en kan meer dan ik soms denk. Hoe handig 🙂
Als de blender uit de kast komt is hij de enige die de knoppen mag bedienen en alles toe mag voegen. Dikke tip dus voor een rustige ochtend: laat het los en geef ze wat om in die blender te gooien.
Side note: Bedenk wel dat de helft van je ingrediënten al verdwenen is voordat het de blender haalt.

Benodigdheden 2,5 persoon:
  • 2 grote glazen melk
  • 1 pakje bevroren frambozen
  • 1 banaan
  • 3 eetlepels lijnzaad
  • klein beetje honing
Bereidingswijze:

Doe alles in de blender en zet deze aan. Makkelijker gaat het niet worden op deze zaterdagmorgen! Ahhh.. Jawel: doe alles in de blender en laat je kind de blender aan zetten.

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Ellis schreef:

    Hier doen de mini’s nog zelf (jaja echt ‘zeluf doen’) er een avocado bij en beetje chia zaad, dan met een big smile de blender aan op standje voluit.. top ontbijtje

Geef een reactie