Deze salade heb ik gemaakt door een rondje door mijn koelkast te gaan. Compleet gemaakt van leftovers en dingen uit de diepvries.
Super gezond, snel en het belangrijkste.. lekker!
Alle ingrediënten zijn naar eigen smaak/inzicht. Je kunt er echt niks aan verpesten dus gewoon doen!
Benodigdheden:
- Bulgur
- Feta
- Olijven
- Paprika
- Bosui
- Doperwten
- 2 kipfilets
- Knoflook
- Rozemarijn
- Olijfolie
Bereidingswijze:
Kook de bulgur gaat volgens de verpakking. Ik gebruik voor 2 personen een koffie mok vol.
Verwarm in een grilpan wat olijfolie en snij de kip in grote (platte) stukken.
Doe olijfolie in een bakje en pers hierin één teentje knoflook en snij wat verse rozemarijn voor erdoor. Laat de kip even marineren.
Gril de kip ongeveer 6-8 minuten en keer regelmatig. Snij ondertussen je andere ingrediënten klein en doe dit vast in een mengkom met de bulgur. Maak alles op smaak met een flinke scheut olijfolie, peper en zout.
Verdeel over de borden en leg de gegrilde kip erop.
Hou je nog een deel van de salade over? Hoppa in de koelkast en mee naar je werk de volgende dag!