Balance is the key… only I have lost it.

Met nog 2 maanden te gaan in dit jaar is de paniek groot. Mijn bikini body heeft een vertraging van ongeveer 5 maanden en nu nadert het einde van het jaar. Hoe dan!

  • geschreven 13 november 2016

Hoe is dit jaar zo snel gegaan? Waarom is het ineens al november.
Zoveel mooie plannen had ik voor 2016. 1 daarvan was meer schrijven. Oké, dat is dus zeker weten niet gelukt. Mijn laatste blog was eind december. Kniesoor die daar op let.

Quote uit mijn laatste blog:

Dus hasta la vista baby. Dikke streep onder 2015 en BAM, knallen in 2016.

Wellicht het jaar waarin ik die oude broek ga passen, of ritueel ga verbranden. Het jaar waarin ik nou eindelijk na 10 jaar die tattoo laat zetten, of het jaar waarin ik eindelijk mijn bad hairday eens op orde krijg. Wellicht zelfs het jaar waarin ik ga voor een uitdaging, opleiding of het roer om.

Een ding weet ik zeker: 2016 is het jaar van de wijn en eten. Want daar zit ik op en ben ik goed in.
Want tja jongens, ook je goede kanten moet je benutten.

Zojuist lees ik  dus net  dat ik van plan was die spijkerbroek uit de kast te gaan passen. Of ritueel verbranden. Met nog 2 maanden op de teller wordt het dan verdorie eens tijd om een keuze te maken.

Ik heb zelfs een zin gewaagd aan mijn bad hairday. Nooit doen. Mijn haar is een lopend project en nog steeds zijn de meningen verdeelt.

Ha! 1 ding is heeft dit jaar wel gehaald. Dat is mijn tattoo. Nou, echt iets waar mijn ouders super trots op zullen zijn haha.

Het roer om? Geen idee wat ik dacht. Wellicht van een wijndrinkende pierewaai naar een ultra fitte moeder transformeren? Hmmm, die ik nog niet gebeuren zo 1,2,3. Wel heb ik weer een andere baan. Maar wel bij mijn oude stekkie. Super leuk maar telt dus even niet op de ‘het roer om’ teller.

En daar is dan nog eten. Ik hartje eten. Jaja. Mijn heuse site is online.
Met mijn liefde voor eten, koken en dit delen was dit een idee wat al een tijdje op de loer lag. Toegegeven, al kijkt er misschien 1 persoon per week op, mijn eigen archief is wel handig haha. Gebruik mijn eigen site als kookboek. Ideaal toch 🙂

Door medenkende en lieve vriendin A. mag ik mezelf nu ook foodblogger noemen. Klinkt toch aardig al zeg ik het zelf.
Super leuk en scoort hoog op mijn lijstje van 2016.

Want daar ben ik alweer mee bezig. In paniek de balans opmaken van dit jaar. Over enkele dagen zal mijn hoofd worden overgenomen door kerst. Kerstkoekjes, kerstbomen, kerstlampjes. The whole package.
Dus dit jaar ga ik vervroegd die balans opmaken. Zo heb ik nog 2 maanden om eens wel te doen wat ik mezelf had beloofd.

Dit jaar ben ik 30 geworden, ik zag mezelf helemaal als wijze vrouw. Hartstikke zen en als een volwassen vrouw van 30 door het leven. Die lat heb ik maar verschoven naar mijn 40e.

Ik kan maar niet kiezen. Word ik de nieuwe Nigella met de, voor mij, bijhorende love handles? Of gaan we voor de fitmom versie. In beide durf ik me niet uit te leven. Dat ik een fitmom ga worden is uitgesloten, daar ben ik echt te lui voor.
Maar mijn recepten hangen de ene dag aan elkaar van chocolade en de andere dag zijn de koolhydraten en suiker ver te zoeken.
Normale mensen noemen het balans. Alleen de chaotische manier waarop ik ermee omga… dat is geen balans te noemen.
Eerder een kat die achter zijn eigen staart aan rent. Maar ja.. daar wordt hij wel lekker slank van 🙂

Geef een reactie