Bagel geitenkaas

Volgens zoonlief is het gewoon een ‘broooodje’ maar ik hartje bagels!
Je lunch is direct een feest en laten we wel wezen, alles smaakt lekkerder op een bagel. Deze variant heb ik gemaakt in een luie bui toen ik eigenlijk naar de supermarkt moest voor een saai volkoren brood. Toen ben ik de voorraadkast en koelkast ingedoken en daar was deze beauty.

Benodigdheden voor 2 personen:
  • 125 gram zachte geitenkaas
  • 1 bakje spekblokjes
  • 2 (afbak) bagels
  • Oregano
  • Honing
  • zakje of krop sla
Bereidingswijze:

Bak de bagels af en laat ze even afkoelen. Bak in de tussentijd de spekblokjes knapperig en gaar.
Snij de bagel doormidden en besmeer beide kanten met een beetje geitenkaas. Leg hierop je sla, spekjes en nog wat extra geitenkaas.
Voor dit recept geldt; lekker veel van alles. Druppel de honing over je broodje en bestrooi met oregano. Dit broodje is het lekkerste als de spekjes nog warm zijn. Dan komt de combinatie van de pittige geitenkaas, zoute spekjes en zoete honing het beste tot zijn recht!

Geef een reactie